-tverrfaglig behandling-, trening- og rehabiliteringssenter

Medlemskap / Priser

 

Miin Trening – Våre ulike treningsabonnement

Hos oss kan alle trene.
Vi har et spesielt fokus rettet mot rehabilitering og behandling. Har du hatt en skade eller operasjon kan vi tilrettelegge program for deg.

 

Hos oss kan du velge mellem ulike abonnement løsninger for å få treningstilbudet skredderydd
etter ditt behov.

Miin Trening Standard

Som medlem i Miin Trening Standard får du trene hos oss i senterets åpningstider. Inkludert i medlemsavgift er også deltakelse på alle sirkelgrupper, oppfølging av individuelt treningsprogram.

Pris: 2040.- / 6 mnd. og 3720.- /12 mnd.

 

Miin Trening Oppstart

Som medlem i Miin Trening Oppstart får du trene hos oss i senterets åpningstider. Inkludert i medlemsavgift er også deltakelse på alle sirkelgrupper, oppfølging av individuelt treningsprogram.

Pris: 1250.- / 3 mnd.

 

Miin Trening Personlig

Medlemskapet for deg som trenger tilgang på trening i senterets åpningstid og samtidig ønsker en personlig trener som kan følge deg på enkelte treningstimer. I abonnementet har får du 10 timer med personlig trener med mulighet for å fylle på med flere timer. Inkludert i medlemsavgift er Miin Trening Standard og deltakelse på alle sirkelgrupper og oppfølging av individuelt treningsprogram.

Pris: 8040.- / år (670.- /mnd)

Miin Trening Kosthold

Medlemskapet for deg som ønsker ekstra oppfølging innen ernæring og vektkontroll. Inkludert i medlemskapet er 5 oppfølginger med måling, veiing, måling av kroppsfett, BMR og DCR målsetting og motivasjon og samtale rundt kosthold og trening. Inkludert i medlemsavgift er Miin Trening Standard og deltakelse på alle sirkelgrupper, oppfølging av individuelt treningsprogram.

Pris: 5140.-/år (428/mnd)

Medlemmet plikter selv å gi beskjed til Miin Helse om hvilken type avtale som det ønskes fornyet til eller om avtalen ikke skal fornyes. Alle kontrakter vil fornyes automatisk med samme varighet som sist avtale om den ikke sies opp før innværende treningskontrakten løper ut. Pris ved tegningsdato vil være gjeldende for ny kontrakt.

Frys/Midlertidig opphold i kontrakten:

*Oppstart = Avtalen kan ikke ‘’fryses’’.

Øvrige avtaler kan ‘’fryses’’ med i inntil 2 måneder i avtaleperioden. Avbruddet må være minimum 1 mnd pr gang. Ved avbrudd tilkommer et gebyr på 150.- ved 1 måned og 250.- ved 2 måneder stopp av avtalen. Ved sykehusinnleggelser eller andre medisinske årsaker kan avbruddet forlenges ytterligere. Ved slike avbrudd må dokumentasjon fremlegges.

Det er ingen innmeldingsavgift på treningsabonnementene.
Alle kontraktene inkluderer kartlegging av behov og gjennomgang av tilrettelagt program.

 

Dette er alltid med i våre abonemnetspriser

– Personlig veiledning ved oppstart 
Ved oppstart prater vi med deg for å finne det beste tilbudet for dine behov. Dette gir bedre utbytte og mer glede av treningen. Du får også et treningsprogram.

– Trening med oppfølging fra treningsveileder
Flere av våre fysioterapeuter jobber med oppfølging og behandling rettet mot brukere av treningssalen. Dette vil bidra til et godt og inspirerende treningsmiljø.

– Oppfølgingstime/program etter 2 og 6 mnd
Etter ca 2 og 6 måneder tar vi kontakt med alle som trener hos oss for å tilby oppfølgingstime.

Andre produkter i trening

– Treningsveiledning – Periodisering 

 Utarbeidelse av treningsplan / årsplan 350,- pr halvtime
 Treningsveiledning / rådgiving * 750,- pr time **

* standard treningsveieldning er inkludert i alle medlemskap. Treningsveiledning her er i forhold
til årsplaner, periodisering etc.

 

– Fysiske tester

Vi utfører ulike fysike tester.
Les mer om de ulike testene. Priser finner du her.